Anabolic Amino 5500 mg 30 caps

QUICK OVERVIEW

Спектар на аминокиселини за брзо опоравување, заштита на мускулите и изградба на чиста мускулна маса. Произведени од високо квалитетен хидроизолат на протеин од сурутка вклучувајќи дополнителна количина на BCAA – разгранет синџир на аминокиселини (Л-Леуцин, Л-Валин, Л-Изолеуцин)), таурин и Витамин Б6.

150 ден

Ознаки:

Опис

Амино Анаболик 5500 е храна за посебна нутритивна употреба збогатена со витамин Б6,пептиди и слободни аминокиселини. Количината на пептиди и комплексните слободни аминокиселини се од клучна важност во синтезата на протеините во мускулното ткиво. Овој производ се сосотои од дополнителна количина на BCAA – разгранет синџир на аминокиселини (Л-Леуцин, Л-Валин, Л-Изолеуцин)) и Таурин. Разгранет синџир на аминокиселини BCAA се сметаат за приближно 35% од мускулното ткиво. Така да нивното обновување е од исклучителна важност за правилно одржување на азотната рамнотежа во телото. Витаминот Б6 е потребен во матаболичките процеси на протеинот,мастите и јагленохидратите.

Амино Анаболик 5500 е наменет на спортисти кои тежнеат за изградба на мускулна маса и сила и имаат потреба за поголема енергија.