BLADE ISO RICE (1000 G)

QUICK OVERVIEW

Најдобриот и највкусен Vegan Протеин на пазарот

77% протеин од кафен ориз
13% протеин концентрат од грашок
2000mg BCAA во сервирање
Лесен за мешање
Прекрасен вкус

1,490 ден

Опис

Протеинот од грашок и кафен ориз обезбедува поволен извор на протеин за вегетеријанци и оние кои следат слични диети. Протеинот од кафен ориз има свои предности како многу ниската содржина на масти и калории, затоа е највеќе препорачуван како алтернатива на протеинот од млеко. Овие протеини се од голема важност и одличен додаток на вегетеријанската или веганска диета, затоа што придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса.

77% протеин од кафен ориз
13% протеин концентрат од грашок
2000mg BCAA во сервирање
Лесен за мешање
Прекрасен вкус