BLADE PROTEIN CONCENTRATE (2270G)

QUICK OVERVIEW

Протеин со Премиум квалитет, Одличен вкус и инстант растворливост, висока содржина на БЦАА и ГЛУТАМИН

87% веј протеин концентрат
4100mg BCAA во сервирање
Лесен за мешање
Без додатен шеќер

2,790 ден 2,290 ден

Опис

 

BLADE PROTEIN CONCENTRATE е премиум протеински суплемент, и идеален протеин за почетници со содржина од 87% високо квалитетен протеин. Протеинските компоненти се подготвени со процес на ултра филтрирање со што се добива веј протеин концентрат (WPC), кој овозможува 21гр протеин во сервирање. BLADE PROTEIN CONCENTRATE  содржи голема количина на BCAA и L-glutamic acid.

87% веј протеин концентрат
4100mg BCAA во сервирање
Лесен за мешање
Без додатен шеќер