COLLAGEN PLUS VIT C 1000ml

QUICK OVERVIEW

РЕВОЛУЦИОНЕРНА ФОРМУЛА ЗА ЗГЛОБОВИТЕ !!! – Директно влијае врз РЕГЕНЕРАЦИЈАТА на ’рскавицата и зглобното ткиво – Одржува мобилност во зглобовите – Промовира раст на ’рскавичното ткиво – Го обновува и јакне здравјето на зглобовите и лигаментите – Го промовира развојот на зглобовите

1,500 ден

Опис

COLLAGEN LIQUID PLUS VITAMIN C – РЕВОЛУЦИОНЕРНА ФОРМУЛА ЗА ЗГЛОБОВИТЕ ! ! !

FORTIGEL ® – ВНЕСИ КВАЛИТЕТ ВО ТВОЈОТ ЖИВОТ ! ! !

Колаген пептиди ( FORTIGEL ® ) со сласта на Стевиа и витамин Ц ! ! !

Денес, секој четврти човек страда од проблеми со зглобовите. А бројот постојано се зголемува. Главната причина e истрошеноста и триењето на зглобната ‘рскавица, предизвикана од возраста или механичкиот стрес. Но, помош е достапна за оние кои страдаат.

FORTIGEL ® , е нова иновативна состојка за регенерација на зглобната ‘рскавица.

Колаген протеин е сочинет околу 70% од ‘рскавица маса.

Со специфично оптимизираните колаген пептиди од FORTIGEL ® е докажано дека се стимулира растот на новата ‘рскавица преку стимулирање на клетките помага за ублажување на болките во зглобовите и создавањето на мазна и мобилна површина.

Ефектот на FORTIGEL ® научно е докажан, во бројни студии дека со инстантнатаапсорбција и целосната акумулација во ‘рскавица се стимулира статистички значајнозголеменоткиво на ‘рскавицата.

Упатство за користење:

Протресете го пред употреба. Земете една доза 25мл (1 капаче) дневно.

Немојте да пиете Колаген плус Витамин Ц директно од шишето.

Важна информација:

Не ја надминувајте дневната препорачана доза.

Чувајте го подалеку од дофат на мали деца.

Овој производ не треба да се користи како замена на балансирана и разновидна исхрана и здрав начин на живот.

Не го изложувајте на директна сончева светлина. Да се чува на собна температура.

Од кога ќе го отворте, чувајте го шишето со затворено капаче во фрижидер