CREAZ – 500g Powder

QUICK OVERVIEW

CREAZ – 500g Powder

– Посилен од конвенционалните форми на креатин
– Дехидриран креатин
– До 30% почист креатин

1,290 ден

Опис

CREAZ – 500g Powder

– Посилен од конвенционалните форми на креатин
– Дехидриран креатин
– До 30% почист креатин

CREAZ од Body Attack e нова форма на креатин, производ на најновата технологија која ја дислоцира молекулата на вода од креатинот монохидрат, со што се добива дехидриран креатин. Оваа форма на креатин е слободна и високо концентрирана, и е искористена од телото 30% повеќе од конвенционалните форми на креатин.

– Снабдува со 30% почист креатин
– 100% активна супстанца за вашите мускули
– Формула без креатин монохидрат (дехидриран креатин)
– Најчиста и неврзана форма на креатин

Тренираните мускули реагираат подобро на оваа форма на креатин со зголемена искористливост и зголемена концентрација на аденосин трифосфат (ATP).

Дневна конзумација од 3 гр од овој креатин за неколку недели придонесува до зголемен број на повторувања.

– За искусни и рекреативни спортисти кои сакаат да  ги снабдат мускулите со потребната количина на      креатин.

– За напредни атлети кои сакаат да постигнат  повисок левел на сила и издржливост.

 

 

Начин на употреба: измерете 3гр прашок (1 дозерка) и испијте ја со 300мл вода пред интензивен тренинг. Во денови кога немате тренинг земете една порција наутро.