Glucosamine + Chondroitin – 90 Caps

QUICK OVERVIEW

Glucosamine + Chondroitin from Body Attack се содржи од природно оформувачки амино шеќери, кои се наоѓаат во телото поточно во меките сврзивни ткива како тетивите, лигаментите, ‘рскавиците, и течноста во зглобовите.

990 ден

Опис

Glucosamine + Chondroitin from Body Attack се содржи од природно оформувачки амино шеќери, кои се наоѓаат во телото поточно во меките сврзивни ткива како тетивите, лигаментите, ‘рскавиците, и течноста во зглобовите.

Препорачана дневна доза (3 капсули) содржи:
Glucosamine 900 мг, Chondroitin 900 мг