Hardcore Mass Phase 4540gr

0 Review(s)
на залиха

Дополнителни информации

Најмоќниот и најкомплетниот состав за изградба на мускулна маса. Подржано од универзитетски истражувања за најбрзо градење на мускулна маса. Содржи Протеини, БЦАА, Креатин, Ленено масло, и комплексни јаглехидрати за максимални резултати. Лесен за мешање, лесен за исхрана со фантастичен вкус.

2,500 ден

Best Seller position

No. 6 in show Top 100

No. 1 in Гејнери

Бренд:

Опис

Најмоќниот и најкомплетниот состав за изградба на мускулна маса. Подржано од универзитетски истражувања за најбрзо градење на мускулна маса. Содржи Протеини, БЦАА, Креатин, Ленено масло, и комплексни јаглехидрати за максимални резултати. Лесен за мешање, лесен за исхрана со фантастичен вкус.