HGH Night Stimulator

0 Review(s)
на залиха

Дополнителни информации

Моќен стимуланс за зголемување на нивото на Хоромонот на раст, за обнова и регенерација и брз опоравок при интензивни тренинзи

790 ден

Best Seller position

No. 19 in show Top 100

No. 1 in Стимуланси

Бренд:

Опис

HGH Night е комбинација од аргинин, гама-аминобутирска киселина (ГАБА) и лизин. Аргининот е аминокиселина која обавува многубројни биохемиски функции во организмот, една од многуте е таа што е прекурсор на азотен оксид (NO). Азотниот е оксид е клучен во проширувањето на крвните садови и зголемување на циркулацијата. Аргининот ја стимулира секрецијата на Хормонот за раст преку интензивирање на ефектите од физичкиот напор.