Isostar Bidon 650ml

0 Review(s)
на залиха

130 ден

Best Seller position

No. 22 in show Top 100

No. 2 in Фитнес аксесоари

Бренд:

Опис

Универзален спортски бидон за подготовка и транспортирање на напитоци, погоден за изотонични напитоци, вода и чај. Напитокот не треба да остане во шишето повеќе од 12 часа. Напитокот не смее да има повеќе од 40 целзиусови степени.

-Високо квалитетна, целосно рециклирачка и нетоксична пластика која не задржува мисрис или вкус од напитокот.

-Не содржи било какви штетни супстанции, кои би мигрирале во напитокот.

-Ги задоволува строгите Европски стандарди за контакт со храна.

-Материјал тестиран за безбедност.