L-Carnitine Liquid 1000ml

QUICK OVERVIEW

ГО УБРЗУВА СОГОРУВАЊЕТО НА МАСТИТЕ ДАВА ПОГОЛЕМА ЕНЕРГИЈА ВО ТЕЧНА ФОРМА ЗА ПОДОБРА АПСОРЦИЈА

Energy body користи исклучиво највисок квалитет на Л Карнитин од Швајцарската лабораторија Лонза

1,400 ден

Опис

На најдобар и највкусен начин можете да добиете чист Л-Карнитин од Енерџи Боди. Со овој препарат во течна сосотјба сигурно ќе постигнете полесна,побрза и поцелосна апсорција на Л-Карнитинот.Она што го разликува овој производ од конкурентните е што Л-Карнитинот на Енерџи Боди содржи 1000 мг. високо квалитетен Л-Карнитин во 15 мл. дополнета со единечна доза од Витамин Ц со која и те како ги снабдувате дневните потреби од овој витамин.

Кога е во прашање раст и развој,согорување на масти,зголемување на енергија и намалување на мускулниот замор, по тоа е позната амино киселината Л-Карнитин. Таа е многу ефикасна и при диети бидејќи може да го намали чуството на глад и слабост.

Согорувачот на масти Л-Карнитин игра клучна метаболичка улога во стимулирање на намалување на телесната тежина бидејќи помага постоечките масти во телото да ги транспортира до митохондрија каде тие се согоруваат во енергија.

Издрлживоста и силата- клиничките истражувања покажале дека Л-Карнитинот ги подржува изведувањата на спортките активности и издрлживост на спортистите така што го подигнуваат енергетското ниво на организмот.  Со поголемо користење на мастите за енергија, телото ги намалува залихите на гликогенот во мускулите. Со тоа се редуцира собирањето на млечната киселина во мускулите со што може да се продолжи капацитетот на вежбање пред умор.

Здравје на срцето- Постојата разноврсни објавени студии кои  покажуваат дека Л-Карнитинот е корисен во зголемување на продуктивноста на срцето,ја подобрува неговата функција, го стимулира неговото снабдување со енергија и го подобрува работењето на кардиобаскуларниот систем.

Прифатливост,квалитет и вреднување- Како и да го користите: за здравје на вашето срце, за издрлживост или за губење на маснотии во телото, можете да бидете сигурни дека добивате квалитет и вистински вредности со Л-Карнитинот на Енерџи Боди.