Tribusteron 60 120 caps

QUICK OVERVIEW

Најдобро продаван Прохормон производ во Европа OLIMP TRIBUSTERON 60 е производ со висок концетрат на активната состојка сапоини 60%. Содржи воден екстракт на tribulus terestrisa (ѓаволска канџа) којa: -Го подобрува и забрзува зголемување на мускулната маса. -Придонесува до значително намалување на масните наслаги. -Овозможува подобра регенерација на мускулот после тренинг. -Заштитува од вируси,различни воспаленија и болести. -Го потикнува делувањето на имунолошкиот систем -Го намалува нивото на холестерол во крвта

1,100 ден

Ознаки:

Опис

Во OLIMP TRIBUSTERON 60 се наоѓаат примарни сапоини,меѓу кој е најважен протодиосцин кој го стимулира оделувањето на ЛХ-хормон кој по природен пат го зголемува нивото на тестостерон кај мажите и естроген кај жените.

Битно е да се напомене дека овој производ го потикнува природното лачење на сопствениот тестостерон (или естроген кај жените) и нема НИКАКВИ ШТЕТНИ ЕФЕКТИ кои можеме да ги видиме при употреба на синтетички прохормони и други забранети состојки.

Значи со зголемување на нивото на тестостерон кај мажите и есторген кај жените се овозможува телото да прими и искористи многу повеќе белковини (протеини) за раст на мускулната маса и сила отколку што телото може нормално да искористи.

Оптималното ниво на тестостеронот доведува до подобар и побрз развој на мускулната маса,допринесува до значително губење на масните наслаги,ја потикнува сексуалната желба (покажува многу добро афродизијачко дејство и го подигнува

либидито, елиминирајќи ги сите симптоми на сексуална

дисфункција) и овозможува подобро и побрзо опоравување после напорните тренинзи.

Употреба: за спортисти и професионално активни возрасни луѓе

(освен за бремени жени и доилки) како агенс за зголемување

на физичката и менталната кондиција и општото зајакнување.

Внимание: производот е наменет само за возрасни.