BLADE PROTEIN CONCENTRATE (2270G)

QUICK OVERVIEW

Протеин со Премиум квалитет, Одличен вкус и инстант растворливост, висока содржина на БЦАА и ГЛУТАМИН

87% веј протеин концентрат
4100mg BCAA во сервирање
Лесен за мешање
Без додатен шеќер

2,790 ден 2,290 ден