BLADE PROTEIN CONCENTRATE (1000 G)

QUICK OVERVIEW

Протеин со Премиум квалитет, Одличен вкус и инстант растворливост, висока содржина на БЦАА и ГЛУТАМИН

87% веј протеин концентрат
4100mg BCAA во сервирање
Лесен за мешање
Без додатен шеќер

 

1,390 ден 1,190 ден