BLADE ISO RICE (1000 G)

QUICK OVERVIEW

Најдобриот и највкусен Vegan Протеин на пазарот

77% протеин од кафен ориз
13% протеин концентрат од грашок
2000mg BCAA во сервирање
Лесен за мешање
Прекрасен вкус

1,490 ден