GABA Gold – 80 Caps

QUICK OVERVIEW

Сервирање од Body Attack GABA (3 капсули), содржи  3гр γ-Aminobutyric acid (Г-Аминобутерна киселина), која надополнува високо протеинска диета, со овозможување на основни градежни блокови на протеин во дневната исхрана. GABA би требало да се конзумира како додаток при интензивна фаза на тренинзи.

1,190 ден