Glucosamine + Chondroitin – 90 Caps

0 Review(s)
на залиха

Дополнителни информации

Glucosamine + Chondroitin from Body Attack се содржи од природно оформувачки амино шеќери, кои се наоѓаат во телото поточно во меките сврзивни ткива како тетивите, лигаментите, ‘рскавиците, и течноста во зглобовите.

990 ден

Бренд: