Power Protein-Bar – 35g

QUICK OVERVIEW

The Power Protein Bar Sports Bar (35 g) од Body Attack е неверојатно лесен и екстремно вкусен. The Power Protein Bar содржи 9 грама протеин од млеко, 16 гр јаглехидрати и околу 5 гр масти. Овој протеински бар исто така содржи Витамински комплекс и Л-Карнитин.

60 ден

Избриши