100% Pure L-Glutamic acid – 400g

0 Review(s)
на залиха

Дополнителни информации

За балансиран глутаминско киселински и протеински метаболизам

  • 100% глутаминска киселина
  • чиста аминокиселина без адитиви
  • одлична растворливост во вода

1,090 ден

Бренд: