Sale!
Sale!

Vitargo Load 1000gr

0 Review(s)
на залиха

Дополнителни информации

Vitargo е патентирана мешавина на јаглехидрати со уникатни особини, специјално формулирана за атлети за ефективно полнење на лесно достапна мускулна енергија (гликоген) во телото. Vitargo има значително голема количина на јаглехидрати, за разлика од другите спортски напитоци со јаглехидрати, поради молекуларната структура од гликоген.

1,400 ден 1,120 ден

Ознаки: . Бренд: