Sale!

100% Miccelar Casein 907 gr

0 Review(s)
на залиха

Дополнителни информации

Висок рејтинг на bodybuilding.com

9 од 10

100% Micellar Casein Powder for Building Muscle*

Perfect Between Meal and Nighttime Muscle Building Protein*

Казеинот е комплетен протеин со моќни анаболни и антикатаболни ефекти. Тој е протеин со одложено дејство и овозможува продолжено ослободување на аминокислеини, што е идеално помеѓу оброци или пред спиење.

1,700 ден 1,360 ден

Ознаки: . Бренд: