Ancient minerals - NoLimit.mk
 • Магнезиумово масло на Ancient Minerals во спреј

  ОРИГИНАЛНО МАГНЕЗИУМ МАСЛО ВО СПРЕЈ

  Магнезиумово масло на Ancient Minerals е високо заситен раствор на магнезиум хлорид и други олигоминерали во прочистена вода. Препорачан од д-р Марк Сиркус, доктор по акупунктура и ориентална медицина, автор на Трансдермалната магнезиумова терапија ( Transdermal Magensium Therapy ), луѓето кои работат во областа на здравството го сметаат Магнезиумовото масло на Ancient Minerals за златен стандард за брзо враќање на нивото на магнезиум во клетките преку кожата.

   

  Магнезиум маслата на Ancient Minerals се:

  ● Најдобриот избор за ефикасно враќање на нивото на магнезиум во клетките.

  ● Нашиот топичен магнезиум со највиока потентност.

  ● Магнезиумово масло: 100 mg магнезиум на 1 ml

  ● Нанесуваат лесно со соодветен спреј.

Main Menu