• Tribulus Extreme 80 Maxi Caps

  Најмоќниот досега Tribulus Extreme 2000мг Tribulus Terestris
  👉1800mg Saponin
  👉430mg Protodioscine
  👉Zinc
  👉Vitamin B5
  ✅40 дневни дози 80 макси капсули ‼
  Германски квалитет 

  1,290 ден
 • Taurine 3000 – 90 Caps

  1000 mg Taurine in a capsule

  • 3.000 mg Taurine per serving
  • Fluid balance
  • Capsules
  690 ден
 • 100% Pure L-Glutamic acid – 400g

  За балансиран глутаминско киселински и протеински метаболизам

  • 100% глутаминска киселина
  • чиста аминокиселина без адитиви
  • одлична растворливост во вода
  1,090 ден1,300 ден

  100% Pure L-Glutamic acid – 400g

  1,090 ден1,300 ден
 • GABA Gold – 80 Caps

  Сервирање од Body Attack GABA (3 капсули), содржи  3гр γ-Aminobutyric acid (Г-Аминобутерна киселина), која надополнува високо протеинска диета, со овозможување на основни градежни блокови на протеин во дневната исхрана. GABA би требало да се конзумира како додаток при интензивна фаза на тренинзи.

  950 ден1,190 ден

  GABA Gold – 80 Caps

  950 ден1,190 ден
 • 100% Whey Protein – 900g

  Body Attack 100 % Whey Protein е оптимален продукт за одржување на тешко стекнатата мускулна маса но и за градење на нови мускули. Овој уникатен продукт е перфектен за амбициозни почетници и спортски ентузијасти.

  • 24 г веј протеин по доза
  • 118 калории по доза
  • само 2.3 г јаглехидрати
  • само 1.5 г масти
  • содржи Optipep®
  • одлична растворливост и кремаст вкус дури и со вода
  • 30 сервирања
  1,390 ден1,700 ден

  100% Whey Protein – 900g

  1,390 ден1,700 ден
 • 100% Whey Protein – 2,3kg

  Body Attack 100 % Whey Protein е оптимален продукт за одржување на тешко стекнатата мускулна маса но и за градење на нови мускули. Овој уникатен продукт е перфектен за амбициозни почетници и спортски ентузијасти.

  • 24 г веј протеин по доза
  • 118 калории по доза
  • само 2.3 г јаглехидрати
  • само 1.5 г масти
  • содржи Optipep®
  • одлична растворливост и кремаст вкус дури и со вода
  2,990 ден3,600 ден

  100% Whey Protein – 2,3kg

  2,990 ден3,600 ден

Shop By Department