amix - NoLimit.mk
 • Creatine Monohydrate pwd. 750 g

  Креатин Монохидрат е еден од најшироко прифатените додатоци во исхраната.
   
  Тој е всушност заслужен за создавањето на креатин фосфат, кој е извор на енергија во ќелиите. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при краткотрајни, високо интензивни активности.
 • Beta-Alanine (CarnoSyn®)cps.

  CarnoSyn® е патентирана форма на Бета Аланин. Бета Аланинот е природно оформувачка бета амино киселина која се создава во мускулните ткива како компонента на карносинот.

  Состојки: Бета Алалнин (CаrnoSyn®), желатинска капсула (направена од чист желатин, вода, титаниум диоксид).

  450 ден900 ден

  Beta-Alanine (CarnoSyn®)cps.

  450 ден900 ден

Main Menu