енергија - NoLimit.mk
 • Beta-Alanine (CarnoSyn®)cps.

  CarnoSyn® е патентирана форма на Бета Аланин. Бета Аланинот е природно оформувачка бета амино киселина која се создава во мускулните ткива како компонента на карносинот.

  Состојки: Бета Алалнин (CаrnoSyn®), желатинска капсула (направена од чист желатин, вода, титаниум диоксид).

  450 ден900 ден

  Beta-Alanine (CarnoSyn®)cps.

  450 ден900 ден

Main Menu