100% Casein 100 1800gr

2,790 ден3,390 ден (-18%)

Нема на залиха

КАЗЕИН 100. Прехранбени производи за посебни нутрициони потреби, храна која треба да го задоволи трошењето при интензивен мускулен напор, посбено кај спортистите.

БАВНО ДИГЕСТИВЕН ПРОТЕИН ОД МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН

22.8 г                         2.84 г                       0.44г                       0.18 г

ПРОТЕИН         ЈАГЛЕХИДРАТИ  МАСТИ            ШЕЌЕР

Храна за посебна нутритивна употреба

КАЗЕИН 100. Прехранбени производи за посебни нутрициони потреби, храна која треба да го задоволи трошењето при интензивен мускулен напор, посбено кај спортистите. 100% МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН. СОДРЖИ ЗАСЛАДУВАЧИ. КАЗЕИН 100 содржи 100% мицеларен казеин кој е основен извор на протеини со целосна вредност што обезбедува дополнително време за абсорпција. Производот гарантира дека вашите мускули ќе бидат обезбедени со сите важни амино киселини, вклучувајќи БЦАА и Л-глутамин што ќе трае повеќе часа. КАЗЕИН 100 ја дополнува исхраната со протеини од висок квалитет кои бавно се абсорбираат, со што се помага да се зголеми и одржи мускулната маса.

NUTRITION FACTS
SERVING SIZE 100 g 90 g 30 g
NUTRITION FACTS
GE (KCAL/KG) 1529kj / 360kcal 1376kj / 324kcal 459kj / 108kcal
Protein 75,90 g 68,31 g 22,77 g
Fats 2,11 g 1,90 g 0,63 g
of which saturated fats 1,46 g 1,31 g 0,44 g
of which simple sugars 0,60 g 0,54 g 0,18 g
Dietary fiber 0,00 g 0,00 g 0,00 g
Sodium 0,60 g 0,54 g 0,18 g
Carbohydrate 9,45 g 8,51 g 2,84 g
ACTIVE INGREDIENTS
Micellar casein 95,45 g 85,91 g 28,64 g

Дополнителни информации

Тежина 1800 кг

Main Menu

100% Casein 100 1800gr

2,790 ден3,390 ден (-18%)