AAKG 1250 30 mega caps

290 ден

За прв пат во Македонија..Нависок квалитет ААКГ со најголема доза од 1250 мг. Во една капсула. Совршен е за потикнување на сила,мускулен раст и јачина. Овозможува повеќе кислород,доток на крв и правилна исхрана на мускулното ткиво и намалување на масното ткиво. (30 капсули-се користат 1-2 капсули во ден)

За прв пат во Македонија..Нависок квалитет ААКГ со најголема доза од 1250 мг. Во една капсула. Совршен е за потикнување на сила,мускулен раст и јачина. Овозможува повеќе кислород,доток на крв и правилна исхрана на мускулното ткиво и намалување на масното ткиво. (30 капсули-се користат 1-2 капсули во ден)

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Shop By Department