AMINOx BCAA 30 порции

1,390 ден

Нема на залиха

Aмино киселини – 10гр.
БЦАА – 4гр. (2:1:1 размер)
Л-Аланин – 3.5гр.
Таурин – 2.5g
0% шеќер

Катеорија:

Aмино киселини – 10гр.
БЦАА – 4гр. (2:1:1 размер)
Л-Аланин – 3.5гр.
Таурин – 2.5g
0% шеќер

Main Menu

AMINOx BCAA 30 порции

1,390 ден