AMINOx BCAA 70 порции

2,790 ден3,190 ден (-13%)

Нема на залиха

Aмино киселини – 10гр.
БЦАА – 4гр. (2:1:1 размер)
Л-Аланин – 3.5гр.
Таурин – 2.5g
0% шеќер

Катеорија:

Aмино киселини – 10гр.
БЦАА – 4гр. (2:1:1 размер)
Л-Аланин – 3.5гр.
Таурин – 2.5g
0% шеќер

Main Menu

AMINOx BCAA 70 порции

2,790 ден3,190 ден (-13%)