Amix Magnesium Liquid+

50 ден

Нема на залиха

Течен магнезиум лесен за користење збогатен со витамин Ц, Б6 и потасиум.

Лесно апсорблива формула на течен магнезиум која се базира на магнезиум бисглицинат и цитрат. Продукт кој е дизајниран за физички активни лица, без шекер и аспартам.

Течен магнезиум лесен за користење збогатен со витамин Ц, Б6 и потасиум.

Лесно апсорблива формула на течен магнезиум која се базира на магнезиум бисглицинат и цитрат. Продукт кој е дизајниран за физички активни лица, без шекер и аспартам.

 

Магнезиумот придонесува за:

» намалување на заморот и исцрпеноста

» баланс на електролити

» нормален енергетски метаболизам

» нормална функција на централниот нервен систем

» нормална функција на мускулите

» нормална протеинска синтеза

 

Потасиум:

» овозможува нормална мускулна функција

 

Витаминот Ц придонесува за :

» одржува нормална функција на имуниот систем пред и по физичка активност

» нормален енергетски метаболизам

 

Витамин Б6 одржува:

» нормален метаболизам на гликогенот и протеинот

» намалување на заморот

Начин на употреба: Испијте една ампула дневно 20-30 мин пред физичка активност.

Main Menu

Amix Magnesium Liquid+

50 ден