AMIX ™ SHAKER EXCELLENT 700ML

350 ден

На залиха

Стилски шејкер со практичен гумен елемент за полесен зафат. 

Категории: ,

AMIX ™ SHAKER EXCELLENT 700ML  со практичен гумен елемент за полесна употреба. Капакот со завртка овозможува 100% сигурност и затегнатост. Топчето за мешање е од нерѓосувачки челик и овозможува перфектно мешање на прашокот без несакани грутки.

Придобивки:

● Капак со завртка со 100% затегнатост

● Докажано топче од нерѓосувачки челик за перфектно мешање на вашиот омилен шејк

● Одличен дизајн

● 100% отпорен

● според сите Европски стандарди

Main Menu

AMIX ™ SHAKER EXCELLENT 700ML