Amix™ ZeroHero® - NoLimit.mk

Amix™ ZeroHero®

100 ден

На залиха

Amix™ Zero Hero 31% Protein Bar

  • Висока содржина на протеин
  • Добар извор на влакна
  • Низок процент на шекери

Amix™ Zero Hero 31% Protein Bar

Протеински бар со низок процент на јаглехидрати и со засладувач.

Amix™ Zero Hero 31% протеинскиот бар, е вкусен и низок со јаглехидрати, особено шекери и има висока содржина на протеини со засладувач.

  • Висока содржина на протеин
  • Добар извор на влакна
  • Низок процент на шекери

Препорачана употреба: Земете 1 бар дневно. Не ја надминувајте дневната препорачана доза.

Вкусови: Путер од кикирики, Двојно чоколадо, Тропско манго

ПУТЕР ОД КИКИРИКИ:

ДВОЈНО ЧОКОЛАДО:

ТРОПСКО МАНГО:

 

Additional information

Вкус

Путер од кикирики, Двојно чоколадо, Тропско манго

Main Menu