Anabolic Monster Whey® 2kg+6x33gr+Amix Monster Shaker

3,690 ден

На залиха

Anabolic Monster Whey® е премуим протеинска формула типично со супериорен вкус, перфектна растворливост и лесно промешување. Содржи 80% чист протеин создаден од “Triple Whey Matrix” ( веј концентрат, микрофилтриран веј изолат и веј хидролизат), мицелар казеин и аминокиеслини од говедски протеин изолат кои гарантираат висока биолошка вредност со висок процент на најважните аминокиселини BCAA и Л-глутамин. Anabolic Monster Whey® исто така содржи соединение од Pep-FormTM ( пептиди од Леуцин) и Леуцин во слободна форма.

Категории: ,

Anabolic Monster Whey® е премуим протеинска формула типично со супериорен вкус, перфектна растворливост и лесно промешување. Содржи 80% чист протеин создаден од “Triple Whey Matrix” ( веј концентрат, микрофилтриран веј изолат и веј хидролизат), мицелар казеин и аминокиеслини од говедски протеин изолат кои гарантираат висока биолошка вредност со висок процент на најважните аминокиселини BCAA и Л-глутамин. Anabolic Monster Whey® исто така содржи соединение од Pep-FormTM ( пептиди од Леуцин) и Леуцин во слободна форма.

Придобивки:

-протеинот придонесува за раст на мускулната маса

-протеинот помага во одржување на мускулната маса

-содржи инфузија од Pep-FormTM ( пептиди од Леуцин) Л-Леуцин и Л-Триптофан

-содржи Triple Whey Matrix (концентрат, изолат, хидролизат)

-низок процент на шеќери и масти.

Препорачано дозирање: помешајте една дозерка од Monster Whey Protein со 200мл вода или млеко со низок процент на масти. Земете 2-3 сервирања дневно во зависност од вашите дневни потреби од протеин.

Main Menu

Anabolic Monster Whey® 2kg+6x33gr+Amix Monster Shaker