fbpx

ArgiPower 1500mg – 120 Mega Caps

1,190 ден

На залиха

• ЌЕ ПОЧУСТВУВАТЕ НАВИСТИНА ГОЛЕМА СИЛА!!!
• Поголем проток на крвта во мускулите
• Поголем дотур на храна
• Поголема снага
• Поголема издрлживост
• 1 касула содржи 1500 мг.високо квалитетен чист Л-Аргинин

Ова е ефикасен активатор на  азотен оксид , додаток во исхраната со фармацевстки чист и слободен Л-аргинин  со највисок квалитет. Состојбата на технологијата на мега капсулите дозволува во секоја капсула да се додаде најмогу 1500 мг од аргининиот со највисок квалитет. Производот е препорачан за индивидуална прихрана и како додаток на било кој креатински циклус или пак циклус базиран на комплексна формула од креатински снопчиња. Моќта на мега дозата на чистиот Л-аргинин и азотен оксид значи подобро снабдување со крв, пумпање, снабдување со кислород и исхрана како и со снабдубање со помалку киселини на мускулите за време на  вежбање.

Main Menu