Ballinger Track Jacket – Red/Black

1,490 ден

Нема на залиха

Колекцијата Gorilla Wear Ballinger е инспирирана од патеките за трчање. Таа вклучува тренерка и панталони изработени од мека, лесна ткаенина за топлина и удобност. Целосен преглед на патентите ви овозможува лесно облекување и соблекување и има џебови со патент за чување на вашиот телефон.

Ballinger Track Jacket – Red/Black

Колекцијата Gorilla Wear Ballinger е инспирирана од патеките за трчање. Таа вклучува тренерка и панталони изработени од мека, лесна ткаенина за топлина и удобност. Целосен преглед на патентите ви овозможува лесно облекување и соблекување и има џебови со патент за чување на вашиот телефон.

Боја: Црвена/ Црна
Состав: 100% полиестер

Main Menu

Ballinger Track Jacket - Red/Black

1,490 ден