BCAA 30 Mega Caps 1100 mg

200 ден

Наменет за физички активни луѓе и спортисти, кој го олеснува развивањето на силата, издржливоста и телесната маса без масти.

Катеорија: Ознака

Комплекс од аминокиселини од разгранетиот синџир (леуцин, валин, изолеуцин) во сооднос 2:1:1, збогатен со витамин Б6,

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Shop By Department