BCAA Elite Rate 120 cps.

790 ден

Нема на залиха

Amix™ BCAA Elite Rate е специјална формула составена од амино киселини од разграден ланец (BCAA) Л-Леуцин, Л-Исолеуцин, Л-Валин во капсула лесна за голтање.

Категории: , Tags: , , , ,

Amix™ BCAA Elite Rate е специјална формула составена од амино киселини од разграден ланец (BCAA) Л-Леуцин, Л-Исолеуцин, Л-Валин во капсула лесна за голтање.

Amix™ BCAA Elite Rate содржи оптимален сооднос 2:1:1 на високо квалитетни Л-Леуцин, Л-Исолеуцин и Л-Валин.

Состојки: Л-Леуцин, Л-Исолеуцин, Л-Валин, желатинска капсула (направена од чист желатин, вода, боја: титаниум диоксид).

Препорачана доза: Земете 6 капсули дневно. Земете 3 капсули пред тренинг и 3 капсули по тренинг.

 

Main Menu

BCAA Elite Rate 120 cps.

790 ден