Bee Power (50 капсули)

828 ден

На залиха

Матичен млеч

Bee Power е производ кој содржи матичен млеч. Една од основните состојки на матичниот млеч, ХДА, има антимикробен ефект против повеќето бактерии и габички. Матичниот млеч го содржи целиот комплекс на Б витамините, заедно со минералите и елементите во траги (како сулфур, манган, никел и кобалт).

Тој е природен извор на витамините А, Ц, Д, Е, ензими и 18 видови на аминокиселини.

За кого се препорачува?
– на лица кои се во потрага по природен зајакнувач на имунитетот,

– на деца, за сајакнување на имуниот систем и зголемување на апетитот,

– за зајакнување на телото при опоравување од болести,

– во стресни периоди за подобрување на состојбата и свежината на телото.

Состав    50мг  Концентрат на матичен млеч
Дозирање: 1 капсула на ден или по препорака на лекар

Main Menu

Bee Power (50 капсули)