BetaALA POWDER 250 gr

990 ден

Нема на залиха

βalaPOWDER е додаток во исхраната во прав соодветен за спортисти кој содржи бета аланин. Бета аланин е претходник на карнозин.

Катеорија:

βalaPOWDER

Без вкус 125 дози 250 g нето тежина
Произведено во Италија

Додаток во исхраната

Нутритивни информации

Дневна доза: половина мерица (2 g)

 

Нутритивни информации Во 2 g
Бета аланин 2000 mg

 

СОСТОЈКИ: Бета аланин.

Main Menu

BetaALA POWDER 250 gr

990 ден