Boxing Hand Wraps – Red

390 ден

На залиха

The Gorilla Wear бандажерите за бокс се достапни во 2 бои: црна и црвена. Секогаш препорачуваме употреба на бандажери за заштита на зглобот и дланката. Одбегнете го ризикот од повреда и направете ги вашите удари уште посилни. Направени од еластичен памук кој нуди комфорт и одлична заштита.

Boxing Hand Wraps – Red

The Gorilla Wear бандажерите за бокс се достапни во 2 бои: црна и црвена. Секогаш препорачуваме употреба на бандажери за заштита на зглобот и дланката. Одбегнете го ризикот од повреда и направете ги вашите удари уште посилни. Направени од еластичен памук кој нуди комфорт и одлична заштита.

Се продава како пар од 2
Должина: 4m
Достапни во црвена и црна боја
Велкро лепенка за прицврстување

Боја: Црвена
65% Памук / 35% еластин

Main Menu

Boxing Hand Wraps - Red