BPI Best BCAA Shredded

1,790 ден

Нема на залиха

Формула без стимуланси која ќе ви помогне да ги намалите мастите додека ја одржувате чистата мускулна маса.

Катеорија:
Best BCAA Shredded
  • Ја забрзува регенерацијата на мускулот
  • Поддржува чиста мускулна маса
  • Ви помага во зголемување на перформансите
  • Му помага на телото да топи масти и да ги претвори во енергија

Best BCAA Shredded е тестиран суплемент во кои има аминокиселини со разгранет ланец – леуцин, изолеуцин и валин кои заедно овозможуваат градење на чист мускул,подобри перформанси и забрзана регенерација. Благодарение на Л-карнитинот и парадоксинот како додатоци, BCAA Shredded го потикнува телото да ги конвертира мастите во енергија. Оваа формула исто така ви овозможува да напредувате. Цитрулинот ја подобрува циркулацијата и помага на нутриентите и кислородот да дојдат до мускулите како би работеле оптимално.

Бидејќи нема кофеин и други стимуланси нема да имате проблем при фокус и други вообичаена појави како кај други додатоци полни со стимуланси.

Main Menu

BPI Best BCAA Shredded

1,790 ден