BSN NO-XPLODE 1000gr | 50 servings

2,990 ден

Нема на залиха

275mg кофеин

1.8g бета-аланин

3g Креатин мешавина

Експлозивна енергија, фокус

Катеорија:

275 mg кофеин, 1.8 g бета-аланин, и незаменлив фокус. Подгответе се за појаки тренинзи. BSN® го создаде N.O.-XPLODE®, првиот комплетен пред-тренинг кој започна во 2004 година и оттогаш им помага на спортистите да пробиваат бариери. Сега со повеќе енергија, повеќе чувство, поголемо внимание и неверојатен вкус. * Тежините нема да знаат што ги погодило.

Main Menu

BSN NO-XPLODE 1000gr | 50 servings

2,990 ден