BSN SYNTHA 6 2260gr

3,790 ден

На залиха

  • 22гр. протеин во порција
  • 6 извори на протеин
  • Го подржува градењето и задржувањето на мускулна маса
  • Одличен вкус
Катеорија:
Откријте зошто Syntha-6 ја заработи својата репутација како еден од најдобрите протеински шејкови во светот! Висококвалитетна мешавина на протеини  со 22g протеини по порција, за да помогне во растењето и одржувањето на мускулната маса. Шесте различни извори обезбедуваат мешавина од протеини со брзо и бавно варење, дизајнирани да ви помогнат да растете и да ја одржувате мускулната маса. Уживајте во Syntha-6 после тренинг или во секое време во текот на денот, за да ги постигнете фитнес целите  или да постигнете совршено тонирано тело.

Main Menu

BSN SYNTHA 6 2260gr