BSN SYNTHA 6 2260gr Chocolate Mudslide - NoLimit.mk

BSN SYNTHA 6 2260gr Chocolate Mudslide

3,550 ден

Нема на залиха

  • 22g протеин во порција
  • Содржи шест извори на протеини
  • Поддржува раст и одржување на мускулите

 

Катеорија:

Ултра-премиум протеин во прав за сериозни спортисти

Откријте зошто Syntha-6 ја заработи својата репутација како еден од најдобрите протеински шејкови во светот! Неговата висококвалитетна мешавина на протеини е содржи 22g протеин по порција за да помогне во растењето и одржувањето на мускулната маса. Шесте различни извори обезбедуваат мешавина од протеини со брзо и бавно варење, дизајнирани да ви помогнат да растете и да ја одржувате мускулната маса. Уживајте во Syntha-6 после тренинг или во кое било време во текот на денот, за да ги постигнете  фитнес целите или да постигнете совршено тонирано  и оформено тело.

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА

После тренинг измешајте една голема мерица (47g) на 150-200 ml вода. Или едноставно направете си вкусен шејк во било кое време во текот на денот.

 

Main Menu

BSN SYNTHA 6 2260gr Chocolate Mudslide

3,550 ден