Calivita OxyMax (60 мл)

4,576 ден

На залиха

Измешајте 20 капки OxyMax® 3 пати дневно, во 200 мл негазирана, нехлорирана вода.

Без соодветна снабденост на ткивата со кислород, нашето тело не може да функционира оптимално. Капките OxyMax® содржат стабилизирани молекули на кислород кои влегуваат во циркулацијата уште во усната празнина и на тој начин се зголемува оксигенацијата на ткивата.

ЗОШТО ДА СЕ ИЗБЕРЕ

7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:

  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпцијана пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на GMP (Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.

СОСТАВ

12

гр

Стабилизиран кислород (12000 PPM)

ВНИМАНИЕ!

Да не дојде во контакт со очите! Не го користете неразреден! Секогаш внимателно следете ги упатствата за разредување на течниот кислород! Не се препорачува на бремени жени и доилки!

Main Menu

Calivita OxyMax (60 мл)