CarboJet Basic 6000gr

2,300 ден

На залиха

CarboJet™ Basic е високо квалитетен гејнер специјално дизајниран за дигачи на тегови, бодибилдери во фаза на кревање мускулна маса и спортисти со екстремно брз метаболизам.

Категории: ,

CarboJet™ Basic прашок

CarboJet™ Basic е високо квалитетен гејнер специјално дизајниран за дигачи на тегови, бодибилдери во фаза на кревање мускулна маса и спортисти со екстремно брз метаболизам.

CarboJet™ Basic е погоден за активни луѓе, кои имаат потреба од мешавина од високо квалитетни јаглехидрати и протеини. Калориите ги сочинуваат главно протеини од сурутка и комплекс од јаглехидрати, кои ги хранат мускулите.

CarboJet™ Basic е природно богат со глутамин и (BCAA) аминокиселини од разграден ланец.

Придобивки:

-надополнување во исхраната пред и по тренинг

-високо квалитетни јаглехидрати и протеини

-без аспартам

-инстантно мешање.

Препорачана употреба: Промешајте една дозерка (50 гр) со 200-250 мл вода или безмасно млеко.

Main Menu

CarboJet Basic 6000gr