Combat 100% Isolate - NoLimit.mk

Combat 100% Isolate

Нема на залиха

100% ВЕЈ ИЗОЛАТ СО 0 ЈАГЛЕХИДРАТИ

MusclePharm®’s Combat 100% Isolate® е научно дизајниран да испорача 24 грама 100% веј протеин изолат во сервирање од 27 грама – високо квалитетен протеин без полначи. По интензивен тренинг, вашите мускули имаат голема потреба од хранливи материи и вистински брзи резултати. Изолатите представуваат најчист извор на протеин, научно филтрирани со цел да се елиминираат мастите, шекерите и јаглехидратите, со што се добива брзо сварлив извор на протеин.

Катеорија:

100% ВЕЈ ИЗОЛАТ СО 0 ЈАГЛЕХИДРАТИ

MusclePharm®’s Combat 100% Isolate® е научно дизајниран да испорача 24 грама 100% веј протеин изолат во сервирање од 27 грама – високо квалитетен протеин без полначи. По интензивен тренинг, вашите мускули имаат голема потреба од хранливи материи и вистински брзи резултати. Изолатите представуваат најчист извор на протеин, научно филтрирани со цел да се елиминираат мастите, шекерите и јаглехидратите, со што се добива брзо сварлив извор на протеин.

 

Additional information

Вкус

Чоколадно Млеко, Ванила

Големина

907 гр, 1814 гр

Main Menu

Combat 100% Isolate