COMBAT 100% WHEY PROTEIN 1814 gr - NoLimit.mk

COMBAT 100% WHEY PROTEIN 1814 gr

2,710 ден3,390 ден (-20%)

Нема на залиха

Ultra-Premium 100% Whey Protein

Combat 100% Whey™ e ултра-премиум бленд кој содржи 100% веј протеин. Создаден за атлети кои сакаат да ги одржат мускулите и да ги надополнат хранливите материи по напорниот тренинг, како гориво за подобро опоравување и подобри перформанси.

Катеорија:

Ultra-Premium 100% Whey Protein

Combat 100% Whey™ e ултра-премиум бленд кој содржи 100% веј протеин. Создаден за атлети кои сакаат да ги одржат мускулите и да ги надополнат хранливите материи по напорниот тренинг, како гориво за подобро опоравување и подобри перформанси.

Get More Out Of Every Scoop

Секоја дозерка од Combat 100% Whey™ содржи 25гр од 100% веј протеин, како веј протеин изолат и веј протеин концентрат кои се варат и апсорбираат брзо со цел да ги задоволат вашите дневни потреби за протеин. Во прилог, Combat 100% Whey™ не содржи масти, вештачки бои, полначи, глутен и други несакани состојки.

Quality at Its Finest

Секојa серија од Combat 100% Whey™ е тестирана од банирани супстанции и верифицирана во тврдењето за содржината на протеини. MusclePharm има повеќе од 20 милиони продукти кои е се сертифицирани со глобално-признатата “Informed-Choice”. Во  MusclePharm®, се тестираат сите сериски броеви со цел да се осигура квалитетот на протеинот, и константната содржина од 25гр протеин.

Main Menu

COMBAT 100% WHEY PROTEIN 1814 gr

2,710 ден3,390 ден (-20%)