COMBAT PROTEIN POWDER 907 gr - NoLimit.mk

COMBAT PROTEIN POWDER 907 gr

1,790 ден

Нема на залиха

ГОРИВО ЗА ВАШИТЕ МУСКУЛИ И НИВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ!

Катеорија:

ГОРИВО ЗА ВАШИТЕ МУСКУЛИ И НИВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ!

25-грама високо – квалитетен протеин во вкусен шејк, лесен за промешување, формулиран за атлети и активни луѓе.

Оние кои тренираат напорно, имаат потреба од супериорен и поефективен протеин. За да се зголеми растот на чиста мускулна маса и подобри регенерацијата, потребна е соодветна искористливост на протеинот, со таа цел научниците на MusclePharm® го изградија Combat Protein Powder®, кој е бленд од повеќе видови на протеин кои се варат со различна брзина и овозможуваат подолго хранење на мускулите.

Combat Protein Powder® е прецизно – составен од веј протеин концентрат, хидролизиран веј и изолат, албумин од јајца и мицелар казеин. Тие помагаат во создавање на подобра средина за градење на мускулна маса во подолг временски период, подобрена регенарација и перформанси.

 

Main Menu

COMBAT PROTEIN POWDER 907 gr

1,790 ден