CreaMASS – 500 g

990 ден

Нема на залиха

CreaMASS е додаток во исхраната, соодветен за возрасни спортисти кои извршуваат интензивни физички активности.

Катеорија:

CreaMASS – 500 g – без вкус

ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА

CreaMASS е додаток во исхраната, соодветен за возрасни спортисти кои извршуваат интензивни физички активности. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при последователни рафали на краткотрајни, интензивни физички вежби (ефектот се постигнува со дневен внес од 3 g креатин).

Нутритивни информации

Дневна доза: 1 мерица (3,4 g)

 

Нутритивни информации Во 3,4 g
Креатин 3 g

СОСТОЈКИ: креатин монохидрат.

Употреба: Додадете 1 мерица (3,4 g) во 200 ml вода и земете еднаш дневно.

Main Menu

CreaMASS – 500 g

990 ден