CREATINE 100% 300 gr

1,190 ден

На залиха

Катеорија:

Creatine 100%

Максимум перформанс

Нето тежина 300 g / 60 порции

Creatine 100%. Додаток во исхраната. Креатин монохидрат во прав. Creatine 100% содржи креатин монохидрат во прав.Производот е надополнет со витамин Ц и натриум. Creatine 100% содржи креатин,кој ги зголемува физичките перформанси на краткотрајни, високо-интензивни вежби. Корисниот ефект се добива со земање на 3 g креатин дневно. Creatine 100% се препорачува за спортисти во моќни и брзинско-моќни дисциплини. Creatine 100% се препорачува за професионални спортисти.

Состојки: Креатин монохидрат (76,4%), натриум цитрат, витамин Ц (Л-аскорбинска киселина)

Активни состојки Во 5 g
Креатин монохидрат 3,82 g
    Од кој креатин 3,36 g
Натриум 190,00 mg
Витамин Ц 90,00 mg (113%)

 

* % од препорачан дневен внес

** дневна доза не е одредена

Main Menu

CREATINE 100% 300 gr